Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hatalmas baki Queen filmben! 😮😮😮

Nehéz elsőre kiszúrni, de ha figyelmesen nézzük, akkor láthatjuk, hogy az egyik statiszta FUCK OFF (baszd meg) a középső ujjának mutatásáva énekli a “we are the champion” című nótát nemzetközi egyezményes jellel mutatja, hogy kibaszottul elege van már a forgatásokból! 

Aki volt már statiszta az tudja, hogy nem könnyű feladat órákon keresztül ácsorogni egy-egy forgatás helyszínén, míg a színészek a légkondicionált lakóbuszban pihengetnek a beállások ideje alatt, addig a statiszták aszalódnak a tömegben. Persze ezt vállalták, de van akinél így is elszakad a cérna. A jelenet azért is felettébb kínos, mert a film ezen része az Afrikai éhezők megsegítésére készült koncert jelenetet mutatja be. Nyilván autentikusan szerették volna feleleveníteni az akkori szituációt, és hát amikor a tömeg egy emberként énekeli, hogy mi vagyunk a bajnokok, akkor nem igazán illik a képbe egy baszátok meg megnyilvánulás! Minden esetre ez a statiszta az egyik legnagyobb troll, akit filmvásznon láthattunk eddig! 

Itt látható egész pontosan a jelenet! 😛

Amúgy érdekes módon a szájáról leolvasható, hogy a szöveget azt jól tudja, és együtt énekel a többi statisztával 😂😂😂

Az is érdekes az esettel kapcsolatban, hogy egy ilyen magas költségvetésű filmnél nincs valaki aki kockáról-kockára átnézi a filmet, mielőtt kiadják…

Még több videó!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar