Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Súgják az állatkínzónak, hogy kérjen bocsánatot!

21 éves, nem 8,10, vagy 12, hanem 21 éves, aki a tóba dobja a szerencsétlen állatot. Érdekes, hogy a videóban meglepődésében megjegyzi, hogy tud úszni a macska. Ebből az következik, hogy ha nem tudott volna úszni, akkor simán végignézte volna, ahogy megfullad az állat.

21 éves állatkínzó!

Gyerekes csínytevés! 😑

A helyi állatvédő is nyilatkozott a tv-ben, aki elmondja, hogy ez csak egy gyerekes csínytevés volt. Csupán két dolgot felejtett el. Az egyik, hogy Ő nem az állatkínzó ügyvédje, a másik, hogy nem egy gyerekről, hanem egy 21 éves felnőtt emberről beszélünk.

Súgják neki mit mondjon! 

Annyira hülye, hogy még azt sem tudja mit kéne mondani, ezért valaki súgja neki, hogy: “soha többet” Hát így aztán kibaszott hiteles, és valóban hihető, hogy ez a barom megbánta amit tett. Ezt nyilván valami okostojás javasolta neki, hogy kérjen bocsánatot, mert a bűnbánat egy esetleges pernél sokat számít a büntetés kiszabásának enyhítésénél. 

Az ilyenből, aki ennyire hülye 21 évesen már ember nem lesz, ha eddig nem sikerült neki azzá válni. Egyszerűen egy lobotómiát kéne rajta végrehajtani, és hagyni a picsába egy szobába, ahogy 0-24-ben bámul maga elé, miközben taknya-nyála egybefolyik. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar