Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

A gyilkos labdaszedő! 🎾🦗

Thaiföldi labdaszedő 2 in 1! 

A teniszező egy thaiföldi meccsen meglátta a bogarat a pályán, és félt, hogy rálép, ezért elkezdte az ütőjével kifelé terelni az állatot, mire jött a kis retardált labdaszedő, és úgy ráugrott, hogy a beleitől elkezdve minden szétfröccsent. Végül is nap mint nap lát a tányérjában vacsora időben ilyen bogarat, ezért ez neki nem volt annyira nagy megrázkódtatás, mint a versenyzőnek, aki szemmel láthatóan nehezen jött le a horror stryról 
A kis balfasznak amúgy nagyon tetszett a saját mutatványa, és látszik, hogy vigyorog is…Lehet jóízűen meg is ette. 🤢 Érdekes a kultúrák közötti ekkora szakadék. Míg a német teniszezőnek a gálája jött ki ettől a mutatványtól addig a kis labdaszedő jól szórakozott. Neki kaja, míg a világ más részén élőlény, vagy gusztustalan izé….
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar