Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lövöldözés Budapesten! VIDEÓ 😮

Csikágóban azt fogják majd mondani ha történik náluk valami, hogy “gyerekek ez tiszta Budapest” Egy rab elterelte a magasan kvalifikált Őr figyelmét, mikor azt mondta neki, hogy JÉÉÉÉÉ…egy űrhajó…mire az őr felnézett az égre, addigra le is lett fegyverezve…majd ezek után menekülőre fogta a rab, fegyverrel a kezében, és túszt is ejtett, aki nem működött együtt,ezért tovább állt lábbilinccsel a lábán, de akkor már a rend éber őrei hermetikusan lezárták a környéket, és amolyan leszámolás jelleggel megkezdődött az akció. Állítólag a fickót lelőtték a rendőrök, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. 
Facebook
Így nyitottak tűzet a rendőrök a menekülő rabra! 
A rendőrség szerint mindez így történt:
közlemény szerint “A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2019. február 15-én 11 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Fővárosi Törvényszék Budapest V., Markó utcai épületében a 35 éves Sz. Károly ítélethirdetés után megütötte a biztonsági felügyelőt, akinek elvette fegyverét. A lábbilincsben lévő fegyveres magával hurcolta a törvényszék biztonsági szolgálatának egy munkatársát, akit az épületből kilépve elengedett. Sz. Károly a Budapest V., Stollár Béla és Bihari János utcák kereszteződésénél megállított egy Nissan X-Trail személygépjárművet, amelynek 63 éves budapesti vezetőjét fegyverrel kényszerített arra, hogy menekülésében segítse.
A bejelentést követően a BRFK elrendelte a főváros rendőri zárását és hajszát indított a fegyveres menekülő elfogására.
A szökevény keresésébe bekapcsolódó rendőrök a Budapest XIV., Hungária körúton figyeltek fel a Nissanra, látták azt is, hogy a szökött rab fegyvert fog a gépkocsivezető fejéhez. A főváros rendőri zárásának eredményeként a feltorlódott forgalom miatt a Nissan megállt a Budapest XV., Szentmihályi út és Nyírpalota út kereszteződésénél, abból a 35 éves férfi kiugrott, megkísérelt megszerezni egy másik autót, de közben utolérték az őt már gyalogosan üldöző rendőrök.

MÉG TÖBB VIDEÓ!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar