Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Marsi: Ha már eltört a lábam felsz*pom egy kicsi az egészségügyet!

FIDESZ TV-nél már dörzsölgették a tenyerüket, amikor jött a hír, hogy Marsi Anikó eltörte a lábát. Nem is kell jobb alkalom, hogy egy kicsit feljebb szopjuk az egészségügyet hiszen, ahogy bekerül egy fideszes egy kórházba, mint legutóbb Nagy Feró, aki azt mondta, hogy nyakon vágja azt aki szidja az egészségügyet, azonnal küldenek egy stábot, aki egy jól irányzott kérdéssel kihúzza az aktuális páciens szájából azokat a mondatokat, amiket a kormány hallani akar a saját TV-jében! 
Igen-igen nem csalás, nem ámítás jól hallotta mindenki! Siófok a világon a legjobb kórház! 😮😂🏥 TECCIK ÉRTENI, önmagában egész Siófok egy kóráház, de ha ez nem lenne elég, ráadásul a világon a legjobb! 😂 És Ő itt kérem a TV2 egyik leghitelesebb arca, hiszen objektív tájékoztatást ad minden este nézőknek! 😂 Na most el lehet képzelni, ha így fossa magából a hülyeséget “magán emberként”, akkor azt, hogy fossa, amit leírnak neki! 😂 De ne legyünk ennyire szőrszál hasogatóak. Nyilván úgy gondolta, hogy siófokon van a legjobb kórház a világon. Viszont akkor ezt a kijelentést, kérjük valamivel alátámasztani, és kérünk egy olyan hivatalos kimutatást is, ahol ez egy dokumentumban rögzítve van, hogy a világon az összes kórházat megvizsgálva, arra jutottak bizonyos szervezetek, hogy a siófoki a világon a legjobb. Ha ilyen kimutatás nem készült, akkor csak egy szimpla hazugság amit Marsi állít. Ha magán emberként állítja ugyanezt, akkor viszont elvárjuk tőle, hogy minden országban törje el a lábát, és vonuljon kórházba az adott országokba is, és az ottani kezelések alapján jelentse ki, hogy szerinte a világon a legjobb kórház siófokon van. Kvázi hasonlítsa össze a világ összes kórházi ellátását a siófokival. Na akkor majd elhisszük neki!  Addig ez csak egy szerep, amiből akkor sem esik ki, ha éppen nem tesznek elé egy papírt, hogy mit kell éppen mondani. 

Még több videó!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar