Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Szöglet made in hungary

Jelen pillanatban itt tart a magyar foci, hogy egy szögletet nem tudnak berúgni! Jobb oldalról, tényleg egy jobblábassal rúgatják a szögletet. Evidens, hogy ki fogja rúgni a picsába, és persze nem befele csavarodik a kapu felé, hanem kifelé, így segíti az ellenfél felszabadítását ( már ha nem megy ki) Nagyjából 100-ad osztályú mérkőzéseken van ilyen jelenet…de ezek itt milliókat tesznek zsebre havonta, és gomba módra építik nekik a a stadionokat milliárdokért! Na erre aztán tényleg érdemes pénzt költeni, miközben nincs szappanra pénz a kórházakban, és emberek halnak meg, mert az orvosnak nincs mivel kezet mosni!  És még vaNNAK AKIK HISZNEK EZEKBEN A BOTLÁBÚ SZAROKBAN, ÉS MENNEK NEKIK SZÚRKOLNI…EGYETLEN MEGOLDÁS AZ LENNE, HOGY BOJKOTTÁLNI KÉNE AZ ÖSSZES MÉRKÖZÉST, ÉS AKKOR TALÁN A MINI PUTYIN IS RÁJÖNNE, HOGY HIÁBA A FOCI A HOBBIJA, ABBA KÉNE HAGYNI AZ ADÓFIZETŐK MILLIÁRDJAINAK A KÖLTÉSÉT ERRE A CSÜRHÉRE! 

Még valami szakértő f*sz azt mondta, jók voltunk csak nem volt elég szerencsénk! Hát apám mi ez itt roulette? Aztán volt egy másik játékos, aki azt mondta az első félidőben jobbak voltunk….Ehhez képest ezt a játékot gólra mérik, és az első félidőben is vezettek….erről az apró kis tényről elfeledkezett az aranylábú barátunk! 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar