Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Curtis propaganda dokumentum filmje!

A TV2 úgy döntött lehúz még egy bőrt erről a Majka-Curtis párosról, és meglovagolja az úgynevezett botrányt, ami abból alakult ki, hogy állítólag Curtis komolyan rabja lett a kábszinak, amit Majka egyre kevésbé tudott tolerálni, majd az egyik koncert előtt kifakadt, és nagy nyilvánosság előtt kiteregette a szennyest, miszerint az Ő partnere és egyben barátja, annyira rá van kattanva a cumóra, hogy nem tudja vállalni a fellépéseket. Ezért úgy döntöttek, hogy szétválnak. 
Miután ország-világ megtudta, hogy Curtis drogos, ezért Ő most bűnbánatot tanúsít, és úgy döntött, hogy kerek 15 napra 😂 Elvonókurára megy, és kimantrázza, magából a testében felgyülemlett mérget, ami javarészt égetett alkoholból, és cocaine-ből tevődik össze. Talán sokan látják is lelki szemeikkel, miközben ül szobában lótuszülésben mezítelenül, és mély meditáció közepette éppen megszabadul a függőségétől!  

A dokumentum film csodásan kezdődik, éppen a testvére megy érte, majd miután nem látták egymást két hétig, úgy borulnak össze, mintha Curtis a frontról jött volna meg! A környezet egyébként arról árulkodik, hogy valami kis faluszéli rehabilitációs központban lehetett, de a lényegen ez mit sem változtat. Örülnek egymásnak. A TV2-nél egy szakember pedig ügyelt arra, hogy mindez epic zenével legyen tálalva, hogy a hatás a lehető legnagyobb legyen.
Papír zsebkendőket előkészíteni, hát nem megható pillanat? Egyébként az egész dokumentumfilm egy elfedése annak a hedonista életnek amit Curtis élt, és megpróbálják most úgy bemutatni, mint aki két hét alatt egy teljesen más ember lett. Cukin, elárvultan ott egyedül várta, hogy jöjjön érte valaki, majd amikor megjelenik a nagy és erős bátyus, akkor összefonódik a testük.
A dokumentum film következő helyszíne Curtis lakása, ahol élettársával él. Egy rapperhez képest meglehetősen szerény társasházban laknak! Feltételezhetően egy ilyen lakás árának a többszőröse szívódott fel Curtis nyálkahártyáján keresztül, de annyi maradt, hogy egy lakást vegyenek. A megrendezett találkozót itt is epikus zenével festik alá, hogy a kellő hatást, és empátiát elérjék a nézőkben. Az is lehet, hogy nem is ott laknak, csak kellett egy olyan helyszín, ahol könnyebben tudnak vele azonosulni az emberek. Erre a legjobb megoldás, ha olyan anyagi körülmények között tálaljuk az elesett rapper szerepet, ami teljesen hétköznapi. Ekkor a néző felkiált, nézd meg pont olyan kis lyukban lakik mint én…(szegény) és máris sikerült egy lépéssel közelebb hozni a megbocsájtást. Hiszen annyira emberi….hogy a nagy, és híres rapper nem egy palotában lakik, mint sokan mások, hanem egy kis fityfaszban. 
A következő két jelenetben a TV2 bevisz a nézőknek két mélyütést! a kisbaba, és a kiskutya személyében! Ha nem lett volna olyan ember, aki megbocsájtott volna az esendő rappernek, na akkor majd most lesz! Ki az akinek ne lágyulna el a szíve, ilyenkor. Hiszen ott egy csodálatos kismama, és egy jópofa kis házi kedvenc. Mivel a TV2-ről van szó, nem kizárt, hogy az ideális családmodellt, illetve a CSOK-ot is velük fogják majd reklámozni a későbbiekben. 
Curtis két lépésben mattot ad a nézőknek! Hasi-masi…ciróka, cuki piszi-puszi…Sakk!

Majd kutya tánci, pisze-pisze….MATT! 
Ezek után a kismama körbevezeti a rappert a házban, mert eddig  még nem látta, hiszen rehabon volt…A lakás szög egyszerű, és nem tűnik egy gyerekbarát helynek az üveglépcsőjével. Ugyanakkor a dekorációban nagy hangsúlyt kapott Curtis, hiszen a van egy párna, amibe a nevét hímezték, és egykori meze is felkerült a falra. De ha ez nem elég, és éppen nincs tükör az emeleten van róluk egy életnagyságú poszter is, amire ha ránéz láthatják magukat, ahogy ölelkeznek. Hogy ez mennyire egészséges, vagy egocentrikus dekoráció azt nem tudjuk, minden esetre elég bizarr látvány, amikor valaki saját magát bálványozza ott ahol él. De ez egy szubjektív vélemény! 
Hímzett Curtis párna, és Curtis mez
Curtis poszter

Miután Curtis minden második snittben megpuszilja a kismamát csinálnak pár vágóképet kint is, ahol szintén a nagy rapper emberi oldalát láthatjuk, és amivel bemutatják, hogy ez lehetnél akár Te is, aki egy lakótelepen játszik a kutyájával. Magyarán Ő pont olyan ember mint te, és akár ha arra sétálsz még együtt is dobálhatnátok a fát a kutyinak….most nem cuki, de komolyan? 

A TV2 most megpróbálja a nőverő, drogosan vezető, munkájára szaró embert úgy bemutatni, mint aki két hét alatt a legcukibb emberré vált a világon!  Ennél a kutyasétáltatós résznél egy kicsit kezdett kínos lenni az egész film…Nem arról van szó, hogy  mondjuk nem  szereti a kutyáját, vagy a barátnőjét, hanem olyan művi az összes  jelenet.
Aztán van a filmben egy rész, ahol Majka kirohanásáról beszél, ami nem esett neki jól, de megérti, és végső soron megköszöni a barátjának, hogy kiteregette a szennyest, mert ha nem tette volna, akkor még mindig mély gödörben lenne. De hála istennek a a két hetes csodaterápia segített neki felállni a padlóról, és most már csak egy dolga van a karrierrel kapcsolatban, hogy azt újra helyre tegye. Volt még egy kis nosztalgiázás, és mutogattak pár közös emléket a Majkával aztán átmentek anyukához! 
A filmben  nagy szerepet kapott Curtis anyukája, akivel meglehetősen bensőséges viszonyt ápol, legalábbis a látottak alapján ezt lehet leszűrni, de természetesen ez is része volt a jól koreografált műsornak, és még egy komoly megbocsájtó tábort szereztek ezekkel a képkockákkal, hiszen a néző megint azzal szembesült, hogy ennek a Curtisnak aranyból van a szíve, hiszen szemmel láthatóan szoros kapcsolatot ápolnak az anyukájával. Ugyanakkor szóba jött elhunyt édesapja is, aki ha élne bizonyára ezek a drogos dolgok nem történtek volna meg, hiszen az erős kezű öreg  pofonnal térítette volna észhez a rappert, ha tudomást szerzett volna arról, hogy miként dobja fel esetenként hangulatát a legkisebb fia.

Curtis hosszasan elbeszélgetett anyukájával. Többek között elmondta neki, hogy az elvonási rész volt a legnehezebb, és sokat sírt míg a kezelés tartott, és édesapjával, aki már nincs velük, folyamatosan kommunikált. Aztán rátértek a baba projektre. Curtis anyukája elmondta, hogy látja, hogy lány gyermek lesz a következő unoka, mert 5 fiút már szült, és van szeme az ilyesmihez. Mint utólag kiderült tévedett, mert Curtis barátnője fiúval várandós.
Az anyukával találkozós résznél ismét lecsapott az érzelem kalapács, és fejbe baszta azokat a nézőket is akik eddig még nem bocsájtották meg a rappernek! De itt még nem húzták kia falból a dugót ami az áramot szolgáltatja a propaganda gépezetnek! Ugyanis a katarzis még hátra van. Volt egy kis bemelegítés a tesóval, kutyival, muterral, de a az érzelmi atombombát még nem dobta le a TV2! 
Ugyanis a cuki rapper most megy megnézni a pocaklakót, és kiderül milyen nemű lesz, amit ugye az előbb már elárultunk, de azért egy ilyen közös szívhang, és ultrahang jelentet megolvasztja a legkeményebb nézőt is…
Epic zene, pocaklakó szívhang, meg puszóka, kell ennél több, hogy olyan lágy legyél mint a friss liba fos….Ha úgy ültél le a TV elé, hogy megnézzem ezt a drogos g*cit, akkor a TV2 gondoskodott arról, hogy holnaptól Curtis rajongó legyél.
De tovább is van mondjam még? Ebben a jelenetben kiderül, hogy Curtisnak fia lesz! 
Természetesen a kicsi úton van már, és jó egészséget kívánunk neki, de ettől függetlenül aggályos, hogy valószínűleg éppen akkor , illetve azokban az időkben foganhatott meg, amikor Curtis szervezete tele volt méreggel. Ez nyilván nem egy elönyős indulás az életbe, de reméljük a legjobbakat.
A filmben elcsattan 964. puszóka is, majd Curtis elmondja, hogy mindenhova elviszi a kicsit. Ezzel üzent a nézőknek, hogy jó apja lesz a gyerekének. Csak az a nagy kérdés, hogy ezt tényleg így bizonygatni kell? Nem evidens ez? Na mindegy örüljünk a ténynek, hogy megtanítja focizni is, hiszen mostanság szükség van jó labdarúgókra, és kell az utánpótlás, ha már minden magyar lakosra jut legalább egy stadion.
A film végén eljutunk a színpadra is, ami Curtis életének a legfontosabb része. És nem utolsó sorban kiderül, hogy nem csak a drogokkal hagyott fel a rapper, hanem az alkohollal szemben is teljesen absztinens, és csak tiszta vizet iszik. Személy szerint úgy gondolom ez a lónak a másik oldala, és sok mindent lehet csinálni, csak ésszel/mértékkel. Nyilván azok választják ezt az utat, akik valamilyen formában nem bíznak önmagukban, és úgy gondolják ha megisznak egy sört, vagy egy felest, akkor elveszítik a kontrollt, és visszaesnek. Ez jellemzően azoknál fordul elő, akiknek nincs meg a megfelelő elhatározásuk , és félnek a kísértéstől, így inkább megpróbálnak valamiféle struccpolitikával elrejtőzni az alkohol elől, mintha egy üveg sör lenne a halálos dózis.
Lezárásként még bejátszották a legismertebb nótáját , aztán nagyjából ennyi történt. Sokan lehet, hogy úgy gondolták, ez a dokumentum film bemutatja Curtis szenvedéseit, hogy kínlódott a rehabon, ehelyett kaptunk egy cukormázzal leöntött Curtist! 
Zárszóként nyitott kérdés marad, hogy érdemes-e egy embernek magyarázkodni, és hiteles-e, hogy két hét alatt ekkorát változik egy ember. Nem- e jobb az amikor a tettek ,és az idő bizonyítja be, hogy más ember lett. Nyilván az lenne az igazi, ha évek alatt bebizonyítaná, hogy megváltozott, de akkor nem keresne egy ilyen filmen sem ő ,sem pedig a TV2 egy valag pénzt.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar